om Os

HVAD GØR VORES PRODUKTER
HVAD GØR VORES PRODUKTER

Vores produkter hjælper med at skabe en naturlig økologisk balance ved at tilføre garantere aktive gode bakterier.
Der giver en masse fordele for miljø, mennesker og kæledyr.

VORES ANSVAR
VORES ANSVAR

Vores produkter er gennemtestet med respekt for naturen. Vi bruger ikke forsøg på dyr. Vi tror på at brugen af fuldt naturlige ingredienser og arbejde med naturen, vil skabe det bedste miljø for dyr og mennesker.

HVEM ER PROBIO.DK
HVEM ER PROBIO.DK

Vi er en online forhandler af probiotiske kæledyrs produkter som giver et biologisk alternativ til kemiske produkter.
Vores produkter har blandt andet EU Ecolabel, A+ Indoor Air, Vegan and Cruelty-free, Green Seal.

Vi er Pro…

 • biologisk
 • biotisk
 • biome

VORES KUNDER

meet our team
Allan

Founder

Zoe

Account manager

Vision & Mission

Effektiv og sund Rengøring & pleje

Vi har en mission om at forbedre menneskers og dyrs sundhed samt nedbringe brugen af kemi. Vores helbred påvirkes af miljøet omkring os som luft, vand, jord (‘One Health’ from WHO). Målet er et afbalanceret sundt miljø, der bidrager til bæredygtig hygiejne og optimal pleje af alt levende.

Vores værdier
 • Kunden i centrum
 • Ansvarlige
 • Pålidelige
 • Innovative
 • Effektive
 • Konstant i udvikling
Innovativ cleantech: Skaber en mere bæredygtig og sundere måde at leve på

Med en vision og ambition om at blive den globale leder inden for probiotiske bæredygtige rengørings- og plejeløsninger, drejer alt, hvad vi gør, sig om innovation af miljøvenlige løsninger, der kan forbedre effektiviteten af de tilbud, der er tilgængelige på markedet.

fra og for naturen

Vi udfordrer den traditionelle desinfektionsrengørings- og antibiotikabehandlingsmetode, som resulterer i antimikrobiel resistens, sundhedsrisici og forurener vores miljø. I stedet bilbyder vi med en innovativ løsning: Tilføjelse af nyttige bakterier til i rengøringsmidler og dyreplejeprodukter, for at genoprette en naturlig økologisk balance, der gavner sundheden og miljøet. Vi tilbyder rengørings- og plejeprodukter beriget med aktive probiotika, og bruger naturen til at udvikle vores produkter.

vores historie & Succes

2014
 • vores forskning starter

Vores forskning blev finansieret af den luxembourgske regering som pioner for et bioteknologisk sundhedsprojekt og i samarbejde med Luxembourg Institute of Science and Technology.

2018
 • produkter kommer på markedet

Vores udvalg af probiotiske produkter til hjemmerengøring, kæledyrspleje, optimering af luften samt allergi håndgering bliver kommercielt tilgængelige

2022
 • Global udvidelse

Vi er i øjeblikket i 22 lande globalt med mere end 1500 erhvervskunder samt mange tusinde private kunder. Mange kunder har skiftet til vores produkter for rengøring, kæledyr og luft optimering, fordi de ønsker at skabe et sundt hjemmemiljø for deres familie og kæledyr. Vores kunder er overbeviste om de umiddelbare og langsigtede fordele ved at bruge vores produkter med aktive probiotika, uden skadelige kemikalier.

why choose us?

Modtag vores nyhedsbrev

Få information omkring nye produkter og andre nyheder.