Kontakt os

email

info@provilannordic.com

address

Frederikssund, DK

Ring til os

+(45) 50262025

Ofte stillede spørgsmål

OMKRING PROBIOTIKA I VORES PRODUKTER

Probiotika er levende mikroorganismer, der har en positiv effekt på sundheden. Probiotiske bakterier er mikroskopiske levende organismer, der er usynlige for det blotte øje. De er meget intelligente væsener, som udmærket ved, hvordan de skal arbejde sammen, for at overleve. Deres mål at overleve så længe som muligt. For at overleve har bakterier brug for et sundt miljø, det vil sige varme, fugt og mad.

De fjerner organisk materiale (næringsstoffer) – De formerer sig, hvis miljøet er gunstigt og optager dermed pladsen – De skaber en beskyttende mikroflora – De forbliver virksomme i mange timer og forlænger dermed rengøringseffektiviteten.

Omkring 72 timer i et gunstigt miljø. Det er svært at definere en præcis levetid for probiotika på en overflade. Bakteriernes aktivitetstid vil afhænge af flere eksterne faktorer og det miljø, de befinder sig i.

PRODUKT KVALITET OG GARANTI

Ja! Vi har patenteret stabiliserings processen, og kan fuldt ud garantere aktive mikroorganismer.

Ja i høj grad, der er veldefinerede protokoller til at teste effektiviteten af vores produkter. Effektiviteten er testet i henhold til Ecolabel-standarder samt efter ASTM-standarder.

Merværdien af vores produkter ligger i tilsætning af levende mikroorganismer, probiotika. Vores moderne bioteknologi er baseret på mikrobiologi (videnskaben om mikroorganismer). Vi har et meget højt fokus på forskning og udvikling. De har fokus på at studere effektive mikroorganismer inden for blandt andet rengøring og pleje. Mikroorganismerne er nøje udvalgt af et team af erfarne forskere, der arbejder med at udvikle nye Probiotika produkter.

BRUG OG SERVICE

Vi er lige nu i omkring 15 lande i Europa. Her er Tyskland, England og Benelux landene de største aftager. Vi har desuden etablerede et partnerskab i Canada.

Nej, det er lige som at bruge almindelig kendte rengøringsmidler.

Vi anbefaler ikke at bruge andre produkter sammen med vores probiotika produkter, da det kan påvirke effekten.


KONTAKT OS

 Skriv gerne med spørgsmål, eller andre ting vi kan hjælpe med